En riktigt bra heminredningsbutik

Hej igen och varmt välkomna tillbaka hit till min lilla musikblogg! Som dem flesta av er redan vet om så skriver jag ju för det mesta om just allt som har med musik att göra här på bloggen, men idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva om någonting lite annorlunda, nämligen om en viss heminredningsbutik för er i Uppsala eller på Gotland bland annat som under den senaste tiden har efterfrågat att jag ska berätta vart jag hittade all min inredning till mitt musikrum här hemma.

För alla er som är nya här så kan jag ju lite kort berätta att jag har haft ett litet projekt nu under ett par månaders tid att skapa ett helt eget och dedikerat musikrum här hemma där jag kan förvara alla mina fysiska album och även sitta och lyssna på det som jag vill. Anledningen till detta är för att min musik inte alltid är uppskattad i resten av mitt hus och min familj. Då jag har lagt ut en hel del bilder på mitt projekt och nu även har lagt ut de sista bilderna på det färdiga resultatet så har det varit oerhört många av er som just har frågat mig om vart någonstans jag hittade min nya inredning och det hittade jag faktiskt hos en heminredningsbutik vid namn Tyrsjöns Hem och Design. Jag tycker verkligen att de har ett riktigt bra sortiment och jag kan varmt rekommendera att ni tar och svänger förbi dem eller deras sida här på nätet för att kolla upp lite mer om de produkter som de erbjuder! De har riktigt fina saker. Hur som helst så hoppas jag nu på att detta kommer att kunna vara behjälpligt och att ni finner det som ni söker hos Tyrsjöns Hem och Design. Ha det nu så bra så hörs vi snart av igen!